Bejelentés


JÓgaEGYÜTT-Lét


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Keresés a honlaponHírek
Egyéni jógaterápia

Személyre szabott lehetőség az egészség megteremtésére...

tovább >>


A szabadon áramló tudatosság

Egy belső utazásra invitállak...

tovább >>

 

Mottó:

"A jóga számomra maga az Élet. Emberekkel foglalkozni, akik velem jönnek, akikért teljes felelőséggel tartozom, mert úgy döntöttek: hogy rám bízzák magukat. Megtisztelve lenni és meglátni Benne  az Igaz Embert: segíteni neki, ha elakad, felállítani, ha elesik, visszahívni, ha "félremegy", foglalkozni vele, ha megsértődik, együtt hahotázni vele, ha nevet az extázistól, vagy fogni a kezét és MÉLYEN a Szemébe nézve eltűnni a nyugalomban, átölelni Őt és tudni, hogy EZ az, ami örökkévaló!"

Fogadd szeretettel ezt a bemutatkozást tőlem, aki nem mester, hanem egy Ember vagyok. Emberi vágyakkal, kudarcokkal, fájdalmakkal, örömökkel.

Először is köszönöm Neked a hazatalálást az életutamra, amely Nélküled nem jöhetett volna létre. A hazatalálást, mely minden egyes JógaEGYÜTT-Léttel egyre gazdagabbá válik. Egyéni tapasztalásaim és minden eddigi résztvevő megnyilvánulásai hívták életre ezt a weblapot. És így lesz ez a továbbiakban is: részvételed ezen az Úton, mellettem, az ÉletJóga útján nekem is fontos megélést, felismerést hoz majd - így lehetŐséget kapsz Te is szerkeszteni ezt az Oldalt.

Nagyon köszönöm, hogy megtiszteltél és meglátogattál!

Az, hogy itt vagy: NEM a véletlen műve.

 

 
Üzenőfal


Név:

Üzenet:Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!