Bejelentés


JÓgaEGYÜTT-Lét

Keresés a honlaponHírek
Egyéni jógaterápia

Személyre szabott lehetőség az egészség megteremtésére...

tovább >>


A szabadon áramló tudatosság

Egy belső utazásra invitállak...

tovább >>

Hegedüs Zsuzsannának hívnak, 1968-ban születtem, egy 12 éves kislány édesanyja vagyok. Középfokú egészségügyi végzettségem révén az emberi test fizikai felépítésével, működésével, annak betegségeivel és hagyományos, orvosi úton való gyógyításával ismerkedtem meg korábban.Úgy éreztem, hogy ezek az eljárások nem minden esetben nyújtanak megoldást, és sok betegség hasonló vagy más módon újul ki, jelenik meg.
Mindig is érdekelt az élet misztériumának, az egészség - betegség meglétének, azok változásainak mélyebb megértése.

 

Különböző ezoterikus tanítások, iskolák (Reiki, Tűzjárás, Asztrológia, Angyalterápia)  megtapasztalása és elvégzése közben gyógyultam, fejlődtem jóMAGam is  és találtam meg 16 éve azt az utat, - a JÓGÁT - melyen keresztül segítséget próbálok nyújtani azoknak, akik testi-lelki megpróbáltatásokon mennek át és velük gyakorlom közösen a Jóga tanításait. A klasszikus jógaterápiás tanulmányaimat az ennek megfelelő iskolában végeztem el.

Az általam tartott JÓgaEGYÜTT-Létek rávezethetnek bennünket arra, hogyan ismerhetjük meg testünket, annak üzeneteit, és hogyan használhatjuk annak önmagát gyógyító mechanizmusait.
Az élőben előadott vezetett meditáció mintegy alapot ad ennek, megláttatva lelkünk képi üzeneteit. Gondolatainkat a fejből a szívbe vezeti és nyitja meg az önMAGunkban rejlő teremtő erőt az öngyógyító folyamatok beindítására.
Az Együtt-Lét meditációs szakasza így lelkünkön keresztül készíti elő a fizikai testet a gyakorlatok (ászanák) könnyebb végrehajtására. A testgyakorlatok (testünk átmozgatása, csavarása, hajlítása) hatása az egész test minden rendszerére kiterjed.

A közös gyakorlásban kulcsszerepet kap a helyes légzés, mely születésünk óta minden pillanatban az Élethez köt bennünket. A levegő, melyben ott a minősítésmentesség, hiszen együtt kell lélegeznünk MINDENKIVEL, aki a Földön lélegzik. Így a foglalkozásokon senkit, tehát magunkat sem minősítjük, hanem az osztatlan figyelem, a Szeretet középpontjába helyezzük. Ez a minőség vezet el minket önmagunk és sorsunk elfogadásához, a megértés és önmagunk fontossága helyez minket a gyógyulás útjára, teszi életünket teljessé.
Így a JÓgaEGYÜTT-Léteken a gyakorlók megismerkednek a jógának, a TEST-LÉLEK-SZELLEM egységére kifejtett hatásával.

Az EGYik jógatáborban meghatározó találkozásom volt Ugrin Andrással, és általa a magyar nyelv mélységeivel és magasságaival, nyevünk szimbólikájával. Büszkén vállalom, és tanítom azóta MAG-yar emberként a Jóga TAN-t: meghallani és meghallgatni a szavak, betűk mögötti Angyali világ Bölcsességét.

Asztrológiai tanulmányaimat felhasználva, mind a gyakorlatokat (testmozgás), mind az általam elmondott vezetett meditációt igyekszem a leghatékonyabb gyógyítás szolgálatába állítani – használva a Hold épp aktuális állatövi jegyben való tartózkodását.

Sára lányom révén immáron hatodik éve egy antropozófiai szemléletű közösséghez, a solymári Fészek Waldorf Iskolához tartozunk, amely megtanított az Élet ritmusára. Így a JÓgaEGYÜTT-Léteken figyelemben tartom az Évkör Ünnepeit - Húsvét, Pünkösd, János Nap stb.-, amelyek segítenek nekünk visszatérni a Forráshoz, így erősítve belső énMAGunk és harmonizálva a Bennünk és körülöttünk zajló életfolyamatokat.

A jógafoglalkozásokat Budapesten, Pilisszentivánon, Solymáron és Pomázon vezetem. Évente tartok Meditációs Jógatábort a horvátországi Hvar szigeten, lehetőséget adva ott a Négy Szent Elem és az összetartó SZER-ELEM megtapasztalására

 

Itthon jógaelvonulásokat szervezek az ország energetikai helyeire, melyek a NapÉv Ünnepköréhez szorosan kapcsolódnak.

Vallom, hogy az ilyen  intenzív EGYüttLÉTek nyithatják meg a MAGunkban FÉNYlő legmagasabb gyógyerőt: a szívünkben élő szeretetet erőt, amely elvezet az Életünk egészségesebb és boldogabb megéléséhez.

 


Üzenőfal


Név:

Üzenet:

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!